Dag 11: London - Niagara Falls

Vandaag konden we uitslapen en om 8 uur waren we al wakker. We deden rustig aan met inpakken want we hadden met jeroen z`n familie afgesproken dat we tussen 10 en 11 uur naar hun zouden komen. We hebben nog ontbeten in het hotel en daarna heeft Jeroen uitgecheckt via de tv.

Rond half 11 waren we bij Addie en Peter (familie van Jeroen). Na een half uurtje kletsen vertrokken we naar een park bij hun in de buurt om te gaan wandelen. In dat park liep een grote rivier en dat heette heel toepasselijk de Thames. Nadat we een stukje gewandeld hadden vertrokken we naar hun dochter Janine. Janine heb ik 15 jaar gelden al een keer ontmoed toen ze een paar weken in Nederland op vakantie was geweest. Ik was helemaal vergeten hoe ze eruit zag maar toen ik haar naar 15 jaar weer zag herkende ik haar meteen. Janine is Moslima geworden toen ze 14 jaar geleden haar man leerde kennen, ze draagt nu een hoofddoek en ze heeft nu ook 5 kinderen. Eerlijk gezegt was ik echt benieuwd of ze veranderd was maar het was bijna presies dezelfde Janine als 15 jaar geleden en we vonden het heel leuk om haar weer te ontmoeten. Ze heeft 5 hele leuke kinderen!

Rond drie uur reden we naar de zaak van de man van janine om met hem kennis te maken. Na een kwartiertje hebben we van iedereen afscheid genomen en vertrokken we naar de Niagagra Fall`s. Het zou ongeveer 2 uur rijden zijn. Toen we onderweg waren beseften we dat we helemaal geen foto`s van de familie hebben gemaakt. Dat waren we helemaal vergeten, maar het was ook zo gezellig kletsen.

Toen we bijna bij de niagara Fall`s waren hebben we nog bij Denny`s gegeten en rond 6 uur waren we in ons hotel. Volgens mij zijn we bijna de enige bezoekers in het hotel want de parkeerplaats is bijna leeg.

Toen we in de hotelkamer kwamen moesten we twee keer kijken. Het lijkt wel een hele foute hotelkamer uit Las Vegas. Er staat een rond bed in de kamer. Daar hebben we maar een paar onozele foto`s op gemaakt want we hadden van deze dag nog geen een foto.





Toen gingen we ons heel dik aankleden want we gingen naar de watervallen kijken. We liepen uit ons hotel en we vonden de omgeving wel een klein beetje lijken op een ieniemini Las Vegas. Er zijn veel lichtgevende reclameborden en casino`s. Het ziet er leuk en gezellig uit.

Toen we naar de grootste waterval liepen, de Horseshoe falls (deze waterval heeft de vorm van een hoefijzer), werden we al een paar honderd meter voordat we daar waren nat van het water. De weg die langs de waterval ligt is ook helemaal nat. Maar het water komt ook met zoveel geweld naar beneden dat het gewoon omhoog schiet en daarom heb je ook zo`n grote "mist"bij die watervallen. Ik vond het geluid van die watervallen ook erg rustgevend, ik had meer lawaai verwacht. We vonden het in ieder geval schitterend om te zien ook al was het donker. Ze schijnen gekleurd licht op de watervallen dus dat maakt het in het donker ook erg mooi!

Horseshoe Falls


Daarna liepen we terug naar ons hotel nu zijn we wat aan het lummelen en morgen gaan we weer terug naar de watervallen!


  • Terug naar boven